Counter-Strike 2

Актуализацията на Counter-Strike 2 подобрява качеството на живот преди пълното пускане на играта

Counter-Strike 2 все още не е тук, но Valve пусна нова актуализация на качеството на живот за играчите с достъп до ограничения тест на CS2.

Counter-Strike 2 вече е една от най-дългоочакваните FPS игри в историята, а Valve работи усилено, за да пусне скоро продължението на CSGO. С течение на времето разработчикът отвори ограничения бета тест за все повече играчи, давайки на феновете възможност да опитат от пълната игра, която тепърва предстои. Ако сте играли Counter-Strike 2 и сами сте проучвали ограничения ѝ тест, тогава ще се зарадвате да научите, че току-що е излязла още една нова актуализация. Този добавя някои така необходими мултиплейър функции, за да подобри качеството на живота ви в CS2.

Преди датата на пускане на Counter-Strike 2, Valve пусна още една кръпка за ограничения тест. Този път в играта са направени някои подобрения в онлайн опциите. Ако сте имали късмета да сте един от играчите с достъп до бета версията на Counter-Strike 2, то знаете колко досаден може да бъде понякога гласовият чат. В зависимост от микрофона на играча, гласът му може да звучи прекалено силно или дори прекалено тихо.

Вече можете да регулирате силата на звука на всеки играч поотделно. Това обаче не е всичко. Ако сте имали проблеми с анимираните аватари, можете да изберете да ги деактивирате. Другите поправки включват настройки за всички доставени в момента карти, корекции на предмети и оръжия, промени в режима за подбор на мачове Premier и др. Ако сте особено чувствителни към звуковите ефекти, ще забележите и различни промени в звука в играта.

Бележки към кръпката на Counter-Strike 2 – сряда, 13 септември 2023 г.

Можете да разгледате пълните бележки за поправката на Counter-Strike 2, за да се запознаете по-подробно с ограничените промени в тестовете благодарение на Valve в Steam, или да видите нашия обзор на промените по-долу. Надяваме се, че тази актуализация добавя финалните щрихи на играта и ни доближава малко до пълното издание на CS2.

Карти

Различни поправки на грешки и настройки за всички доставени карти

Геймплей

 • Различни поправки за гранати Молотов/запалителни гранати
 • Различни поправки за димни гранати
 • Коригирани индикатори за щети от огън
 • Коригирани са контрафорсите на снайперистите от първо лице, за да отразяват точността на изстрела
 • Различни корекции за компенсиране на забавянето
 • Заменени са индикаторите за височината на играча на радара с посоки на гледане

Звук

 • Промени и настройки на аудио микса
 • Намалени ефекти на затъмнение и разстояние за стрелба, стъпки и презареждане
 • Леко увеличаване на стереоразпространението
 • Поправен е бъг, при който се възпроизвеждат неправилни звуци от стъпки и скок на земята на издигнати ръбове
 • Поправен е бъг, при който музиката спираше да звучи в края на deathmatch