Часове и местоположения на световните босове в Diablo 4

Сблъскайте се с най-големите злодеи, които Светилището може да предложи.

Времената на световните босове в Diablo 4 са сложна подвижна цел, тъй като големите босове на ада се появяват по схема, която не е най-ясна за средния играч. Освен това световните босове са един от най-добрите начини да се сдобиете с легендарни и уникални предмети, когато се справяте с тях на по-високите нива на света, тъй като няма вероятност да сте сами в побеждаването им.

Тъй като покълването на световните босове е по-трудно да се предвиди от сравнително простия модел на Helltide, въпреки че времето между покълванията на световните босове остава доста постоянно, дребните вариации създават разочароващи близки пропуски за тези, които имат ограничено време за игра или график.

Тъй като световните босове се появяват по няколко пъти всеки ден и отнемат значително по-малко време, отколкото средностатистическите кошмарни подземия или алтернативни игри за смилане на легенди, те са популярен и бърз начин да се сдобиете с плячка, особено когато се разхождате до боса, а там вече има група играчи на 100 ниво, които се готвят да пируват. Важно е също така да се отбележи, че не е необходимо да завършите кампанията, за да се биете със световен бос, но ще бъде много по-трудно да го откриете, тъй като на картата няма да има таймер за обратно отброяване, който да издава местоположението му.

DIABLO 4 ВРЕМЕ ЗА ПОЯВА НА СВЕТОВНИЯ БОС

Въпреки че не е точно, световните босове се появяват приблизително на всеки шест часа в Diablo 4. Времето варира леко, поради което е изключително трудно да се предвиди точното време, в което босът ще падне. Въпреки това, след като завършите кампанията и отключите Whispers of the Dead (Шепот на мъртвите) – специални дейности с определено време, които можете да извършвате срещу награди – ще получите таймер за световния бос на картата 30 минути преди той да се появи. Подобно на събитията в Gathering Legion, под него бавно ще се натрупва лента, показваща колко време остава до появата на боса.

За щастие има няколко възможности, ако искате да знаете точните часове предварително. За таймер в реално време в сайта можете да проверите D4Armory или испанския сайт Diablo Next, където обратното броене на босовете е посочено под Jefe De Mundo. Ако предпочитате Twitter, то проследяващото устройство за босове в Diablo 4 на Game 8 предвижда конкретни времена и публикува предварително информация за всеки бос. Можете също така да се присъедините към свързания с него сървър Discord, ако вместо това искате да получавате предупреждения за появата на босове чрез него.

Най-често съм използвал Diablo Next и той винаги е бил точен за мен. Хубавото е, че всъщност ви е необходим само приблизителен час, тъй като маркерът се показва на картата 30 минути преди това, освен ако не се опитвате да победите световен бос, преди да е приключила кампанията, тоест.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЯ НА СВЕТОВНИТЕ БОСОВЕ НА DIABLO 4

Понастоящем в Светилището има пет места за покълване на световни босове, като във всеки голям регион има по едно място за покълване на световен бос:

  • The Crucible, Fractured Peaks
  • Caen Adar, Scosglen
  • Калдера Сараан, Сухи степи
  • Изпепелен басейн, Кхеджистан
  • Полетата на осквернението, Хавезар

Доколкото можем да кажем, няма еднозначно място, където да се появява всеки от тримата босове, така че зависи от късмета кой ще се изправи срещу вас, когато минат шестте часа. Можете да откриете всичките пет места за поява на босове на интерактивната карта на Mapgenie Diablo 4. Ето и тримата босове, с които можете да се биете в момента:

КАК ДА ПОБЕДИТЕ СВЕТОВНИТЕ БОСОВЕ НА DIABLO 4

Трудността на световните босове може да варира в зависимост от текущото ви световно ниво и оборудване. Въпреки това най-добрият съвет, който може да ви даде някой за това как да се биете със световните босове в Diablo 4, е да се съсредоточите върху избягването. Всеки бос има огромни, тежки AOE атаки, които могат бързо да изгорят здравето ви, така че обръщайте голямо внимание на индикаторите за свързаните с тях индикатори за опасност и се уверете, че не сте на огневата линия. Тъй като ще се биете заедно с други играчи, да останете живи е по-важно, отколкото да нанасяте постоянни щети. Не можеш да правиш DPS, когато си мъртъв, а да си жив означава, че можеш да помогнеш на съюзниците си да възкръснат, ако бъдат подстригани. След като битката започне, разполагате с 15 минути, за да ликвидирате Световния бос – ако не го убиете преди изтичането на таймера, босът изчезва.