FARMING SIMULATOR 22 – РЕВЮ

декември 7, 2021 By Netpeak_admin 0
FARMING SIMULATOR 22 - РЕВЮ
  • Платформа: PC, PS4, PS5, Stadia, XBOSSX, XONE
  • Жанр: simulator
  • Дата на излизане: 22 ноември 2021 г.
  • Разработчик: Giants Software
  • Издател: Giants Software

FARMING SIMULATOR 22: ПРЕГЛЕД

През последното десетилетие в индустрията се оформя нов жанр – симулатор на работната професия: строител, хамалин, шофьор на автобус, миньор. За разлика от всички познати самолетни и автосимулатори, тези игри не се поставят на преден план и не се опитват да изненадат с реализъм или високо ниво на графика — това е доста специфично забавление. 

Всичко приключи с напълно абсурдни примери, осмивающих монотонността и рутината, присъщи на такива проекти.

Какво може да направи един модерен фермер? Всичко, което е свързано с производството на селскостопански продукти. Благодарение на научно-техническия прогрес, работата в селото вече може да бъде толкова добре автоматизирана, че да се справи дори с домакинството на значителни размери Под силата на малък екип — с необходимата компетентност, разбира се.

FS22 ви дава възможност да опитате всички аспекти на селскостопанския живот — от оране на полета до доставка на продукти за продажба. Ако вземете класически режим, без мултиплейър и модификации, играчът е свободен да прави нищо от ограниченията — само начален капитал. Въпреки това, възможностите за отдаване под наем на техника и кредитиране ще помогне да се справят с това неудобство: можете да направите това, което душата желае, дори и с висока сложност.

Купуваш първата си земя, за да отглеждаш различни видове култури. Но ситуацията, в действителност не е точно така, защото, някои изискват за обработка на специална техника (например, грозде), а от друга — събиране на същата пшеница почти не се различава от събиране на слънчоглед. Не без изключения, разбира се, но като цяло не си струва да се възхищаваме на изобилието от култури, по — добре е да погледнем видовете техники и начините за тяхното използване-само това ясно показва истинското ниво на разнообразие в играта.

Като цяло сред дейностите могат да бъдат идентифицирани такива основни видове като обработка на култури, отглеждане на животни и дърводобив. Заслужава да се отбележи и транспортът-телепортите, които преместват зърното от бункера на комбайна директно на тезгяха под формата на хляб, не е тук, така че се погрижете за логистиката. Не „шофьори на камиони“, разбира се, и на Euro Truck Simulator — картите тук са доста малки. 

С широчината на модерната гама от технологии в FS22, всичко е в пълен ред. Дори и аз, като цяло не разбирам от марки селскостопанска техника, направи впечатление на броя на моделите-няколко стотин, и това са продукти на реално съществуващи фирми, сред които имаше място и на вътрешния Rostselmash. Сигурен съм, че за хората, които знаят, че „този зелен трактор“ всъщност е 9R от John Deere, такова богатство е едно от основните предимства на играта.