Най-добър албум на Еминем

декември 7, 2021 By Netpeak_admin 0
Най-добър албум на Еминем

Нека си спомним монументалния албум „The Marshall Mathers LP“ на Еминем.

„The Real Slim Shady“ не е рап за това, което се случва по улиците на Бруклин, Комптън, Атланта или дори Детройт. Това беше рап за това, което беше по телевизията. По-специално, това, което беше по телевизията в този момент . Тъй като реалното шоу набира скорост, Еминем изнудва знаменитостите за любовта на едно поколение, което скоро ще открие, че „драмата“ ще бъде Монета в развлекателната индустрия. Той знаеше това преди много хора : хората харесват това, което научават. Това е поп музика.

Това беше преди 19 години, когато „Total Request Live“ надделя в същото време като бой-групите и наскоро коронованите поп-звезди, като Бритни Спиърс и Кристина Агилера.

След излизането на The Marshall Manova LP, Еминем може да бие всички рекорди за продажби: 1.7 милиона копия са продадени само за първата седмица, 6,5 милиона – за първия месец, и в крайна сметка повече от 35 милиона ще бъдат продадени в целия свят. Това все още е най-продаваният рап албум на всички времена. Той премина от рап към поп и рок радио, продаде арени, спечели Грами, добави дума към речника и предизвика протести от значителен брой групи за социална справедливост. Поради своята белота и талант, Еминем почти еднакво ще управлява поп културата в Америка.